RUSTBESKYTTELSE

 
Hvorfor skal jeg rustbeskytte min bil?
 
Det danske klima udsætter allerede fra de første leveår, din bil for rustangreb. Det skyldes at, der er fugtighed i bilens karosseri, stort set hele året rundt.
 
Med en Dinitrol beskyttelse har du givet din bil en god rustbeskyttelse. Du opnår derfor ofte en højere byttepris og lavere reperationsomkostninger for din bil.
 
Den mangeårige rustgaranti bilfabrikkerne yder, er en garanti imod gennemtæring indefra. Det betyder at der skal være hul i pladen før skaden er omfattet af garantien.
Antirust Rusbeskyttelse i Ribe og Esbjerg
Garantien omfatter ikke, de mekaniske dele i bilens undervogn. Derfor anbefaler vi dig at få lavet en antirust-behandling så tidligt som muligt. Det er aldrig for tidligt, og det er sjældent for sent. Hvis din bil ikke er rustbeskyttet så sørg for at, din bil bliver rustbeskyttet for fremtiden.
 
Du skal rustbeskytte din bil for at
  • din bil kan klare det fugtige danske klima
  • undgå rustangreb
  • få færre reperationsomkostninger
  • få en højere byttepris få ekstra lyddæmpning
Hvornår skal jeg rustbeskytte min bil?
 
Du skal rustbeskytte din bil med det samme. En tidlig undervognsbehandling, kan forlænge din bils levetid!
 
Hvis du har en ny bil, som du vil beholde i mange år, kan du med fordel rustbeskytte allerede ved levering fra forhandleren. Det giver den mest effektive rustbeskyttelse på langt sigt, samt det billigste behandlingsforløb.
 
Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til antirust og rustbehandling er du velkommen til at ringe til og få et godt råd. Vi er dit Dinitrol Center i Ribe og Esbjerg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minibiler dumper i rustbeskyttelse
 
"Derfor bør man straks ofre en undervognsbehandling pá den nye bil, mener FDM. De kører godt, de klarer langt på literen og ikke mindst er de billige. Men nu tyder noget pá, at de måske er for billige". Læs mere her
Dinitrol Ribe | Ørstedsvej 39, 6760 Ribe - Danmark | Tlf.: 21290676