FORSIDE / Om os
Dinitrol Center Ribe er en del af, Dinitrol rustbeskyttelseskæden, som er tilsluttet dansk Teknologisk instituts (DTI) kontrolordning - din sikkerhed for veludført arbejde.
 
Hos Dinitrol Center Ribe er, kvaliteten i top. Vi arbejder med de mest moderne, og miljøtilpassede produkter, som må anvendes på alle bilmærker i Danmark, uden at fabriksgarantien bortfalder (BMW undtagen). Alle biler behandles efter detaljerede sprøjtediagrammer, som findes på stort set alle bilmodeller, på det danske marked. Læs mere under dinitrol-behandlingen.
 
DINITROL rustbeskyttelse er, baseret på mere end 50 år erfaring i udvikling af, behandlingssystemer samt på praktisk rustbeskyttelsesbehandling af biler.
 
Vi er endvidere godkendt af, Teknologisk Institut til at lave behandlinger hele året, idet vi råder over effektive faciliteter, med moderne tørreanlæg.
 
Hos Dinitrolcenter Ribe arbejder vi
proffessionelt med, rustbeskyttelse af din bil. Derfor kan du hos os få foto dokumentation og garanti for det arbejde vi udfører.
 
Tryk her for at læse mere om vores arbejde og hvordan vi dinitrolbehandler din bil.
 
 
 
 
Med venlig hilsen
 
Tommy Madsen
Dinitrolcenter Ribe
Minibiler dumper i rustbeskyttelse
 
"Derfor bør man straks ofre en undervognsbehandling pá den nye bil, mener FDM. De kører godt, de klarer langt på literen og ikke mindst er de billige. Men nu tyder noget pá, at de måske er for billige". Læs mere her
Dinitrol Ribe | Ørstedsvej 39, 6760 Ribe - Danmark | Tlf.: 21290676